Uw zoekresultaten

Investeer in Ayana, een stukje tropisch Estepona

Gepost door Tess de Hertogh op mei 26, 2023
0

Een groeiend aantal Nederlandse investeerders besluit om hun geld in het buitenland te investeren. Deze trend is het gevolg van mogelijke regelgeving die in Nederland op komst is. Hoewel er nog weinig concrete informatie beschikbaar is, is het voor veel investeerders al reden genoeg om op zoek te gaan naar andere mogelijkheden. Zuid Spanje is een ontzettend interessante plek om te investeren in vastgoed. Er is sprake van een opgaande markt en door het toerisme heel het jaar door ben je al investeerder vrijwel altijd gegarandeerd van een goed rendement. Een van deze interessante kansen is het nieuwbouwproject Ayana Estepona. U kunt het vinden op de pagina met het woningaanbod van Riva Vastgoed Marbella. Wij hebben recentelijk meerdere investeerders geholpen bij de aankoop van hun eerste investeringsobject in Zuid Spanje. Lees verder om te ontdekken hoe Ayana Estepona ook voor u een unieke kans kan zijn.

Ayana Estepona

Riva Vastgoed Marbella wil graag de aandacht vestigen op het project Ayana Estepona. Ayana is een exclusief residentieel project in omgeving van Marbella, ontwikkeld door Realgy Real Estate. Het project is ontworpen om luxe accommodatie te bieden die aansluit bij verschillende levensstijlen.

Ayana Estepona biedt een selectie van 21 appartementen, variërend van 1 tot 4 slaapkamers. Ook bevat het project studio’s, penthouses, duplexen en vrijstaande woningen. Veel van deze woningen bieden een adembenemend uitzicht op de zee, het strand en de bergen van Sierra Bermeja. Met een prachtig overloopzwembad en dakterras, ruime privéterrassen en balkons, en een beveiligde ondergrondse parkeergarage, biedt Ayana een lifestyle die ongeëvenaard is in de omgeving. Op het complex zijn ook verschillende restaurants en winkels te vinden. Ayana heeft mooie strandfaciliteiten en een goede aansluiting met het openbaar vervoer. Het project is een moderne en luxe residentiële ontwikkeling op een exclusieve locatie in het hart van Estepona aan de Costa del Sol. Dit project zit in het midden tot hoge segment en leent zich daarom ook goed voor eigen gebruik in combinatie met verhuur.

Omgeving van het project

Het Ayana Estepona complex geeft toegang tot een hoop faciliteiten. Toch is het fijn om in de omgeving op pad te kunnen. Zo wordt er aan de overkant van de weg het Laguna Village project ontwikkeld. Dit is een prestigieus project dat de meest luxe en exclusieve beachclub van Europa zal worden. Het project omvat een exclusieve residentiële ontwikkeling, een winkelgebied met boetieks, restaurants, bars en een spa. Ook wordt er een vijfsterrenhotel ontwikkeld. Het centrum biedt natuurlijk een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en heeft directe toegang tot het strand. De ontwikkeling van dit exclusieve project zorgt ervoor dat het vastgoed in de omgeving interessanter wordt en daardoor veelal waardevoller. Een goede locatie zorgt voor een beter rendement en meer waardestijging op langer termijn.

Naast het Ayana project zit ook Wild Café & Restaurant. Dit is een trendy en gezellig café met een mooi terras. Het staat bekend om zijn moderne sfeer, uitstekende gerechten en vriendelijke service, waardoor het een populaire bestemming is voor zowel lokale bewoners als toeristen. Kortom, zeker de moeite waard om langs te gaan wanneer u in de buurt van Estepona bent.

Domotica

Het is geen geheim dat technologie op alle mogelijke vlakken ons leven gemakkelijker aan het maken is. Ook binnenshuis begint dit een steeds grote rol te spelen. Domotica is een verzamelnaam voor technologische toepassingen die ervoor zorgen dat mensen comfortabeler en gemakkelijker kunnen leven en wonen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld thermostaten en slimme apparaten om een woning of gebouw aan te sturen. Met behulp van domotica kunnen gebouwen worden geconfigureerd om verschillende doelen te bereiken. Dit kan variëren van energiebesparing tot aan het bewaken.

Door de opkomst van draadloze technologie, is domotica een steeds populairdere optie om het leven makkelijker te maken. Domotica-installaties kunnen moeiteloos worden geconfigureerd en bediend via een smartphone of tablet. Ook reduceren ze de papierwerk en handmatige inspanningen die nodig zijn om bijvoorbeeld informatie in een bewakingssysteem te beheren.

Project Ayana Estepona wil vooruitstrevend zijn op het gebied van de toepassing van domotica in het complex. In iedere woning is een Lutron systeem aanwezig. Met Lutron domotica is het mogelijk om de verlichting aan en uit te zetten, de kleurtemperatuur veranderen of aangepaste verlichting instellen voor specifieke kamers of ruimtes. Naast het licht kan ook de temperatuur per ruimte worden geregeld, alles met één druk op de knop. Het fijne aan dit systeem is dat het werkt met apps op smartphones of tablets. Ook is Lutron compatible met Amazon Alexa, Google Home, Apple HomeKit en meer.

De Nederlandse sprekende makelaars van Riva Vastgoed Marbella

Zoals u waarschijnlijk al weet, werken wij alleen met makelaars die Nederlands spreken. We hebben deze keuze gemaakt vanwege onze eigen ervaringen met investeringen in het buitenland. We begrijpen heel goed dat dit vragen oproept. Ongeacht de aard en omvang van uw investering, zult u als investeerder voor veel uitdagingen komen te staan. Onze ervaren makelaars staan voor u klaar om u vanaf het begin tot het einde van uw zoektocht te begeleiden en u volledig te ontzorgen, zonder dat u ergens toe verplicht bent.

Bent u enthousiast geworden over een mogelijke investering in Ayana Estepona? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen over dit project, maar ook over inhoudelijke vragen over investeren in Spanje

Contact

Heeft u vragen over investeren in vastgoed aan de Costa del Sol, of is er iets anders waar wij u mee kunnen helpen? Neem contact met ons op door te mailen naar info@rivavastgoedmarbella.es.

  • Uitgebreid zoeken

    € 0 naar € 25.000.000

Vergelijk aanbiedingen