Uw zoekresultaten

Isidora Living, een investeringskans!

Gepost door Tess de Hertogh op april 6, 2023
0

Na de investeringsprojecten Vanian Gardens, Libella en Aranya Estepona, heeft Riva Vastgoed Marbella een nieuwe investeringskans voor u. Wij hebben het over Isidora Living!

Isidora living is een geweldige kans voor de bewoner of investeerder die op zoek is naar alles wat Spanje te bieden heeft. Dit project ligt namelijk in midden in het centrum van Estepona. Dit is vrij bijzonder, aangezien er bijna nooit nieuwbouwprojecten zijn in hartje centrum. Dit komt doordat deze gebieden veelal zijn volgebouwd en het vergunning technisch lastig te realiseren is. Ook is het strand van La Strada op steenworpafstand van het complex. Lees verder om erachter te komen waarom dit project perfect is voor wie op zoek is naar een permanent of tweede huis aan zee, en zeker voor wie op zoek is naar een winstgevende investering in de Spaanse zon.

Het Isidora Living project is een nieuwbouwproject, gelegen in het centrum van Estepona. Dit maakt het project dan ook gelijk uniek, want alles is binnen handbereik. Isidora Living bestaat uit 102 appartementen en penthouses, die variëren tussen 1, 2 en 3 slaapkamers. De prijzen liggen tussen de €198.000 tot €546.000 afhankelijk van het aantal meters en de locatie binnen het complex. Deze mogelijkheid tot kiezen zorgt ervoor dat er een passend object is voor ieders wensen. Wij adviseren u dan ook graag welke type complex het beste past bij uw persoonlijke en/of investeringswensen. Het complex staat voor de hoogste normen op het gebied van architectuur, energiebesparing en duurzaamheid. Daarnaast is er een ruime keuze aan gemeenschappelijke ruimtes. Denk hierbij aan de twee zwembaden van het complex, gedeelde tuinen, een kinderspeeltuin, plek om te barbecueën, werkplekken en sportschool. Ondanks dat het complex zich in het centrum van Estepona bevindt, is er ook gedacht aan parkeerruimte. Isidora Living biedt een ondergrondse parkeergarage aan voor haar bewoners.

Aangezien het Isidora Living project een nieuwbouwproject is, heeft het grote voordelen voor de investeerder. Een van deze voordelen is dat er bij een investering in nieuwbouw slechts een gedeelte van de koopsom aanbetaald hoeft te worden. De rest wordt voldaan bij de completion. Bij dit specifieke project dient er 20% vooraf betaald te worden. De resterende 80% dient betaald te worden bij de oplevering van het project. In het algemeen liggen op dat moment de prijzen al minimaal 25%-30% boven de afgesproken koopsom vanaf plan. Bepaalde gebieden uit de provincie Málaga behoren tot de duurste wijken van Europa en deze interesse blijft stijgen. Dit zorgt ervoor dat de markt rondom nieuwbouwprojecten en herontwikkelingen een hele interessante is. Houd daarom onze pagina met nieuwbouwprojecten in de gaten en neem bij vragen gerust contact op.

Meer over Estepona

Een aantal van de investeringskansen die Riva Vastgoed Marbella aanbiedt, zijn in Estepona te vinden. Maar wat maakt Estepona zo aantrekkelijk? Estepona is een stadje gelegen aan de Costa del Sol in de provincie Málaga. Dit houdt in dat het te vinden is aan de Middellandse Zee en het staat bekend om haar prachtige stranden. Daarnaast is er ook een levendige jachthaven en historische oude stad te vinden. Deze factoren in combinatie met de gunstige ligging zorgen ervoor dat Estepona een zeer gewilde plaats is onder toeristen. Estepona bevindt zich namelijk slechts 45 minuten van Málaga Airport. Ook zijn de exclusieve jachthavens van Sotogrande en Puerto Banús op een kwartiertje afstand.

Een ander interessant en aantrekkelijk kenmerk van Estepona en omgeving, is dat het gebied meer dan 300 dagen per jaar zon kent. De gemiddelde temperatuur bevindt zich rond de 18°C en dus is het een heerlijke plek om het gehele jaar door te bezoeken. Ook dit draagt bij aan het feit dat Estepona een interessant gebied is om te investeren in vastgoed.

5 redenen om te investeren in Spanje

Twijfelt u over investeren in vastgoed in Spanje? Wij hebben hieronder de 5 belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet:

  1. Aantrekkelijke prijzen:  De vastgoedprijzen in Spanje zijn vrij gunstig om in te stappen vergeleken bij de rest van Europa. Daarbij komt dat de prijzen de laatste jaren enorm in de lift zitten vanwege de enorme populariteit van het gebied. Op deze manier bent u niet alleen gegarandeerd van een goed direct rendement middels verhuur, maar kunt u tevens rekenen op een flinke waardestijging in de toekomst.
  2. Gunstige locatie: Spanje is een populaire vakantiebestemming en trekt elk jaar miljoenen toeristen aan. Dit betekent dat er veel vraag is naar huurwoningen en dat vastgoedbeleggingen een aantrekkelijk rendement kunnen opleveren.
  3. Fiscale voordelen: Spanje biedt verschillende fiscale voordelen voor vastgoedbeleggers, zoals belastingvoordelen voor buitenlandse investeerders en lagere belastingen op winst uit vermogen.
  4. Klimaat: Het mediterrane klimaat van Spanje is aantrekkelijk voor veel mensen, vooral voor degenen die op zoek zijn naar een tweede woning om te gebruiken als vakantieverblijf.
  5. Stabiele politieke en economische omgeving: Spanje is een stabiel en ontwikkeld land met een goede infrastructuur, gezondheidszorg en onderwijs. Dit maakt het een aantrekkelijke locatie voor investeringen en een veilige keuze voor beleggers.

Contact

Heeft u vragen over investeren in vastgoed aan de Costa del Sol, of is er iets anders waar wij u mee kunnen helpen? Neem contact met ons op door te mailen naar info@rivavastgoedmarbella.es.

  • Uitgebreid zoeken

    € 0 naar € 25.000.000

Vergelijk aanbiedingen