Uw zoekresultaten

Waant u zich al in Libella Estepona?

Gepost door Tess de Hertogh op februari 6, 2023
0

Waant u zich al in Libella Estepona? Wij wel! Riva Vastgoed Marbella heeft het hier over Libella Estepona, een exclusieve community bestaande uit 84 luxe woningen. Zoals de naam al verklapt, is dit wooncomplex te vinden in Estepona. Op het complex zijn naast luxe woningen ook genoeg voorzieningen te vinden, wat ervoor zorgt dat alles binnen handbereik is. Lees verder om te zien wat Libella Estepona allemaal te bieden heeft voor u als investeerder of bewoner!

Al eerder hebben wij een blog geschreven over investeren in het Vanian Gardens wooncomplex. Hier hebben wij meerdere investerende klanten blij kunnen maken met een prachtig appartement. Deze investeerders hebben ervoor gekozen om te investeren met als doel verhuur. De één vindt het heerlijk om het te combineren met privé en de ander gaat voor het maximale rendement. Riva Vastgoed Marbella heeft deze appartementen aan de New Golden Mile niet alleen aangekocht voor de investeerders, maar ook volledig gemeubileerd en daarmee verhuurklaar gemaakt.

Libella Homes Estepona

Op dit moment is de verkoop van ‘de luxe broer’ van Vanian Gardens, Libella Estepona, in volle gang. Of het doel investeren is of genieten van een eigen vakantiewoning, interessant is het zeker. Het project zal afgerond worden in het jaar 2025 en dus biedt het mogelijkheden voor de investeerder.

Wilt u meer weten over het wonen in Spanje of het investeren in vastgoed in en rondom Estepona? Aarzel niet om contact op te nemen met onze ervaren Nederlands sprekende makelaars!

Kopen vanaf plan zeer interessant

Zoals eerder vermeld zijn de appartementen vanaf ‘plan’ goedkoper dan wanneer het is afgebouwd. En omdat de aanbetaling relatief meevalt speculeren veel investeerders in dit gebied op waardestijging in combinatie met rendement uit verhuur. Bij het broertje Vanian Gardens zat er ca. 30% winst in het kopen vanaf plan i.p.v. bij realisatie. Een ander voordeel is dat de mooiste woningen dan ook nog beschikbaar zijn. Er is simpelweg meer te kiezen.

De appartementen bestaan uit woningen die variëren van twee- tot drieslaapkamer appartementen tot penthouses. Kortom, voor iedere bewoner of investeerder wat wils. Bent u nu al enthousiast geworden over een mogelijke investering in het Libella Estepona project? Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen over dit project, maar ook inhoudelijke vragen over investeren in Spanje.

Het Libella Estepona complex heeft als groot pluspunt de centrale ligging, gecombineerd met prachtig uitzicht op niveau over de dierentuin Selwo Adventure Park en waanzinnig zeezicht. Zo is het internationale vliegveld van Gibraltar op 45 minuten rijden en het internationale vliegveld van Málaga op een klein uurtje. Ook is het dichtstbijzijnde strand aan de Costa del Sol nooit ver weg. Denk hierbij aan het strand van Costalita, Estepona en aan de bekende jachthaven van Puerto Banús. Lees in deze blog meer over de mooiste stranden van Marbella!

Het is echter voor veel voorzieningen niet nodig om het complex te verlaten. Het complex bestaat namelijk naast de 84 luxe woningen uit royale binnenruimtes, ruime terrassen, spectaculaire uitzichten, gemeenschappelijke ruimtes, zwembad en clubzone.

Contact

Heeft u vragen over investeren in vastgoed aan de Costa del Sol, of is er iets anders waar wij u mee kunnen helpen? Neem contact met ons op door te mailen naar info@rivavastgoedmarbella.es.

  • Uitgebreid zoeken

    € 0 naar € 25.000.000

Vergelijk aanbiedingen